Sån är jag!

Idag bidde det köttfärslimpa till middag. Jag tror det var ett tag sedan vi åt det. Till det serverade jag kokt potatis, gräddsås och tomat/lök-sallad. Tomatsalladen gjorde jag därför att jag hade två tomater som var på väg att förstöras och Karlsson pratade i helgen om att det var längesedan han hade fått det.
Så, så fick det bli!När jag handlade beslöt jag i all hast att jag skulle baka bullar efter middagen. Kan ju vara bra att ha kaffebröd hemma nån endaste gång. Tycker mest jag serverar släta koppar kaffe eller möjligen smörgåskex (eller kärringkex som Karlsson envisas med att kalla dom) med smör och ost.
När jag satt och väntade på att bulldegen skulle jäsa skalade och rev jag några potatisar som blev över efter middag. Dom använde jag till 2 potatislimpor, som jag bakade när jag ändå var på gång.Det måste ha varit särdeles bra kvalitet på jästen jag köpte idag, för både bullarna och limporna blev enormt stora. Nåt fel på smaken tror jag inte att det blev. Karlsson godkände i alla fall bullarna, trots att jag inte hade nåt pärlsocker hemma.

Konstigt att jag alltid ska göra en massa de dagar när jag jobbar full dag och egentligen skulle behöva vila med tanke på min usla nackj...l. I morrn slutar jag redan klockan 11, undras vad jag tänker hitta på med då? Fast det kanske inte blir ett jota gjort. Men det gör inget, jag får inte speciellt dåligt samvete för att jag hoppar över att städa nån dag eller gör pulvermos istället för pärstampa till middag.
Sån är jag!

Ha det allra bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0