Hej igen!

Vilket blåsväder...

Det här är det absolut värsta vädret för min nacke! Blåsten är ett fördärv.
Idag har jag i alla fall städat lite både inne och ute. Förbereder lite blomlavar och tar bort det som torkat.

Har varit ner i fårhagen och fotat också. Måste ju lära mig hur kameran fungerar. Den fick jag häromdagen av Karlsson som förskott på min födelsedag. Den är perfekt för mig, lätt och behändig, men med en otroligt massa funktioner bl a superzoomning.

Här kommer lite bilder som jag knäppt:Här håller Karlsson på att förbereda en fälla inne i hönshuset. Det är någon som har tagit ALLA våra kycklingar!!! Det är bara att  hoppas att den rackarn fastnar i fällan för snart ska vi ut med nya kycklingar, som ska kläckas endera dagen.


Ett av våra fina lamm!


Snygging!!! =)Lille Froste, som är det förstfödda lammet. Han föddes när det var -32 grader  och förfrös sina öron. Pga det så lossnade örsnibbarna, men det går ingen som hels nöd på honom för det. Han äter och leker precis lika mycket som de andra lammen.

Ja, det var några foton från min kamera, kanske inte så jättebra men jag jobbar på att lära mig hur den fungerar och alla finesser den har.

Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Vilken bra present till dej; en ny kamera! Fina bilder och vilka underbara små lamm. Tänk att det kan gå så illa att dom kan förfrysa öronen. Tur att han klarar sej ändå!

2011-04-12 @ 21:25:52
URL: http://mindag-k.blogspot.com/
Postat av: Märit

Ja, Kerstin en fin present. Vi behöver ju två kameror också när vi åker till Svalbard så det var inte dumt alls! Lammen är ju ganska blöta när de föds och mamman hann inte med att slicka honom torr, men han klarar sig fint.

2011-04-14 @ 05:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0