Ledighet...

Ååååå...äntligen lite ledigt!
I morgonbitti styr vi kosan norrut. Ett besök i Byske är det tänkt. Eftersom bonusdottern bor i en tvåa med sin sambon så brukar vi, jag & Lasse bo på Gästgivargården. Perfekt och riktigt mysigt.

Byske Gästgivargård

Baksidan på "Gästis", som vänder sig ner mot Byskeälven. Här kan du läsa mera http://www.byskegastgivargard.se/

Lovar att fota på resan upp och hem samt när vi befinner oss där uppe! Det är en mycket trevlig resa vi gör. Vi åker aldrig de stora allfarsvägarna, E4 å såna där, utan håller oss på andra vägar. Kortaste resan upp har varit 54 mil inlandet. Den längsta blev, vet inte i mil men i timmar varade den i 12 timmar?!?! Ja, vi har till och med åkt till Bräcke för att ta en fika hos min syster, den gången var sträckan Näset-Bräcke 34 mil, hej å hå!
Som ni förstår går våra resor aldrig den snabbaste vägen. Men å andra sidan hinner vi med att se en hel del eftersom vi tar oss den tiden.

Hörs snart igen! Hoppas att få låna bonusdotterns dator när vi är där uppe så att jag kan lägga in "dagsfärska" foton, både på vyer och MAT!


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Va härligt med en liten minisemester! Det finns ju så mycket kul att se efter vägen så varför ska man stressa?Brukar också gilla att åka småvägar.



Men hur gör man för att åka Näset-Bräcke 34 mil????? Hoppas inte hon satte på kaffet när ni for hemifrån;-)

2010-05-02 @ 17:45:32
URL: http://mindag-k.blogspot.com/
Postat av: Märit

Precis Kerstin, det finns hur mycket som helst att uppleva. Bräckeresan var en sådan där spotanresa då vi absolut inte hade bråttom, vi åkte massor av småvägar hit och dit. Det var en av det varmare dagarna i somras också så vi tog det extra lugnt och stannade ofta. Roj (vovven) var med och han krävde att vi tog det lugnt.

2010-05-02 @ 22:07:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0